GEZOND GENIETEN MET DE BLUE ZONES KEUKEN
Sinds 2015 onderzoeken de broers Spiros en Michalis de leefstijl en eetcultuur van de Blue Zones in de Middellandse Zee, zoals Ikaria en Sardinië, waar mensen uitzonderlijk oud worden dankzij het Mediterrane dieet. Deze inspiratie brengen we naar onze Blue Zones-gerechten: Oma’s stoofpotje van lamsbout, Kokkinisto van rundvlees, gegrilde Tsipoura, verse octopus en bijzondere seizoensgroenten. Daarnaast is ons lamsvlees, rundvlees en kipfilet halal geslacht, zodat iedereen kan genieten van onze gerechten.


We werken ook samen met gerenommeerde koks wereldwijd, zoals George Chrissanidis, Gouden Koksmuts winnaar en Executive Chef, en de prestigieuze Private Chef Ilias Lagoutaris, voormalig kok voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Griekse president. Ilias, afkomstig van een eiland nabij Ikaria, staat symbool voor de Blue Zones levensstijl. Kom langs en proef hoe gezond en puur eten hand in hand gaat met smaak en traditie.