Werken voor Akropolis

Akropolis in Geleen en Heerlen behoort tot de 5 beste Griekse restaurants van Nederland. We streven daarom ook naar professionals die ons aanvullen.
We zijn opzoek naar eerlijke hardwerkende professionals die met liefde en passie koken of ons vertegenwoordigen in de service op de werkvloer.
Akropolis is meer dan een brand.

Akropolis is begonnen als een familie bedrijf in 1984 en als tweede generatie zetten we het voort. Iedereen die binnen onze Akropolis Team komt wordt als familie omarmd. We proberen van iedereen het beste naar boven te halen en zijn zeer gehecht aan een balans binnen het team. We bieden onze teams ook veel workshops aan hoogwaardige chefs en baristas. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel Gezamenlijk. Werken we aan onze succes binnen en buiten de organisatie. Naast professionals geven we ook vaak de kans aan jong volwassenen die zeer gemotiveerd zijn.
Zo leiden we vele jongeren ook op tot professionals.

En geloof me als je Akropolis op je CV hebt staan dan heb je ook wel wat om trots op te zijn. We werken samen met hoogwaardige Griekse en Mediteraanse restaurants in Europa en bieden ook vaak stageplekken aan onze partners. Vacatures worden bekend gemaakt via onze social media. Uiteraard accepteren we ook open sollicitaties op [email protected] graag compleet met een CV en Motivatiebrief.