fbpx
over ons

over ons

griek restaurant

Restaurant Akropolis bestaat al sinds 1984 en is een begrip in Heerlen en omstreken. In een historisch pand in het hartje van Heerlen waarin ooit de Zangeres Zonder Naam wekelijks optrad, kunt u nu culinair genieten van de Griekse keuken.Onze specialiteiten bestaan uit authentieke Griekse gerechten met een knipoog naar de moderne tijd. In een gezellige sfeer kunt u overheerlijk tafelen en genieten van de Griekse mezedes.Dagvers en gemarineerd vlees en vis met de finishing touch van Griekse kruiden. Biologische vegetarische gerechten. Lekker natafelen kan ook onder het genot van een overheerlijk granddessertUiteraard kunt u bij ons ook eten afhalen. Wij bezorgen aan huis vanaf 15 personen. Catering is ook mogelijk.
Het Akropolis-Team heet u van harte welkom.
Come and feel the Greek spirit

Het is officieel. We zijn het Leukste Restaurant van 2018 van de gemeente Heerlen geworden.
Gisteren hebben we de prijzen voor de hoogste waardering/cijfer in ontvangst genomen, en dit voor een zaak die pas een jaar bestaat!!!!
Chapeaux aan onze Top-Team.
We zijn ook met onze vestiging in Geleen in de prijzen gevallen. Hoogste cijfer/ waardering en de meeste stemmen voor de gemeente Sittard-Geleen 2018. Deze titel hadden we ook in 2014 in ontvangst genomen). En drie jaar achter elkaar in de top 10 van Limburg. 2014,2015,2017.
Via deze weg willen we iedereen die op ons gestemd heeft bedanken ,zonder jullie stemmen en support was het ons niet gelukt.
Tevens willen we alle andere winnaars feliciteren.