over ons

over ons

griek restaurant

Het begon allemaal in 1984 toen onze ouders het eerste Griekse Restaurant in Limburg opende en wel in een historisch pand in het het hartje van Geleen, waarin ooit de Zangeres Zonder Naam wekelijks optrad. Restaurant Akropolis in Heerlen is al jaren een begrip in Heerlen en omstreken. Als tweede generatie openden de twee broers in 2016 de tweede specialiteiten restaurant midden in het centrum van Heerlen. Hartstocht, passie en pure producten daar draait het bij ons allemaal om. Liefde is het sleutelwoord de Alfa en de Omega in dit leven….

Het is officieel. We zijn het Leukste Restaurant van 2018 van de gemeente Heerlen geworden.
Gisteren hebben we de prijzen voor de hoogste waardering/cijfer in ontvangst genomen, en dit voor een zaak die pas een jaar bestaat!!!!
Chapeaux aan onze Top-Team.
We zijn ook met onze vestiging in Geleen in de prijzen gevallen. Hoogste cijfer/ waardering en de meeste stemmen voor de gemeente Sittard-Geleen 2018. Deze titel hadden we ook in 2014 in ontvangst genomen). En drie jaar achter elkaar in de top 10 van Limburg. 2014,2015,2017.
Via deze weg willen we iedereen die op ons gestemd heeft bedanken ,zonder jullie stemmen en support was het ons niet gelukt.
Tevens willen we alle andere winnaars feliciteren.